“Stress af og lær teknikker du kan bruge for evigt”.

“Stress af og lær teknikker du kan bruge for evigt”.

Nyt gruppeforløb på 8 uger. Start i august.

Det er blevet så almindeligt, at være stresset, at mange ikke tager det alvorligt. 

Antallet af personer, der oplever stress vokser og vokser. Stress anses nu som en folkesygdom, ligesom pest eller kolera var det i gamle dage. 

Alle taler om stress i disse tider. Det er blevet helt almindeligt, at være stresset. Så almindeligt, at der ikke er nogle der tager særlig notits af det, når man siger at man er stresset. ” Nå, men det kender jeg godt. Jeg har også lige været igennem en periode, hvor jeg stressede helt vildt”, er helt almindelidt at blive mødt med, når man åbner op for, at man har det svært lige nu.

Der er forskellige grader af stress. 

Der er forskellige grader af stress. Og noget stress er også helt ok. Det er for eksempel helt ok, at komme op i gear og præstere, op til en eksamen. Ligesom der er helt ok, at vi har travlt med, at nå momsregnskabet til tiden eller at få lagt gulvet i huset inden vinteren. Vi kan sagtens præstere, på den måde. Det kan ligefrem være sundt, at få pulsen lidt op, ind i mellem. Vi skal derfor ikke tro, at ALT stress er farligt og skal undgås. Men den langvarige stress, hvor vi er pressede over tid og ikke kommer ned igen, er farlig for os. 

Hvis du er stresset, så tag det alvorligt NU.

Der er ca. 500.000 danskere, der hvert år kontakter deres læge på grund af stress. Og ud af dem er der ca. 430.000 der har alvorlige symptomer på stress. Og hvert år er der ca. 30.000 der hospitalsindlægges, på grund af stress. Og for at toppe det, så er der 1400 danskere, der hvert år dør af stress. Det er vildt. Og derfor er det vigtigt, at sætte ind NU.

Terapi-Huset tilbyder et 8 ugers forløb, hvor du arbejder med teknikker, der nedsætter stress. Og når jeg siger ”arbejder” så betyder det at du ”slapper af” imens. Stress er nemlig en reaktion på en belastning der har varet over lang tid og jeg er ikke ude på at øge presset eller stresse dig yderligere. Så ”arbejde” betyder, i denne forbindelse, at stresse af, slappe af, få velvære i kroppen, komme ned i gear, få tankerne ud af hovedet og få nervebanerne til at falde til ro og sove godt om natten. 

Jeg lærer dig, at påvirke dit eget væv, celler og hormonbalance på 2 minutter. Så du kan bruge det, til at skabe balance, resten af dit liv.

Stress eller stressbelastningsreaktion.

Når man er stresset og har symptomer på stress i kroppen, så er ro og ingen krav den allerbedste behandling. Samtidig hører jeg gang på gang klienter sige, at det er det allersværeste. For de vil så gerne kunne det, de plejer. Og vil helst ikke skuffe nogle og føles sig fortabte eller værdiløse, når de ikke kan præstere det de plejer. Mange er slet ikke vant til at tage sig godt at sig selv og kroppen, på den måde. Eller lytte til hvad kroppen forsøger, at fortælle. Og måske har gjort længe.

Når mange taler om, at være stresset, så er det ofte den almindelige stress, der kan være i hverdagen. Når først der begynder, at være symptomer fra kroppen på stress, går det over til, at være en anden slags stress. Og den slags stress kalder jeg for en belastningsreaktion. Og den salgs går ikke over igen, på en weekend med afslapning. Det er noget der er kommet, fordi du har præsteret mere end kroppen kunne følge med til, igennem lang tid. Og det tager også tid, at få stressniveauet i kroppen ned igen. Nogle gange tager det lang tid. Men det er muligt. Og det er kun dig selv, der kan påvirke det. Jeg hjælper selvfølgelig.

Har du nogle af disse symptomer på stress?

 • Tankemylder 
 • Søvnbesvær
 • Manglende overblik 
 • Hukommelsesbesvær 
 • Manglende overskud 
 • Manglende ressourcer 
 • Træthed 
 • Hjertebanken 
 • Angst 
 • Depression 
 • Kan ikke mærke sig selv 
 • Kan ikke kende sig selv 
 • Manglende kreativitet 
 • Trækker dig fra andre mennesker

Du behøver ikke have nogle af ovenstående tegn på stress eller andre tegn i øvrigt, for at deltage i gruppen. Det er også for dig, der vil forebygge og undgå at få disse tegn.

Indhold 

 • I dette stressforløb lærer du, at lytte til din krop. Og du lærer, at forstå hvad den fortæller dig og at samarbejde med den, i stedet for at modarbejde den. 
 • Du lærer teknikker, der virker beroligende på dit nervesystem. Vejrtrækningsteknikker og afslapningsteknikker. 
 • Du lærer hvordan du på 2 minutter, kan ændre din tilstand i kroppen.  
 • Jeg lærer dig teknikker, til at stoppe tankerne og få dem ud af hovedet.  
 • Du får lydfiler med afspænding, der hjælper dig til at kunne falde i søvn og sove bedre.  
 • Og du får masser af undervisning om, hvordan kroppen og hjernen fungerer og arbejder sammen, så du bedre kan forstå hvad det er der sker i dit system. 
 • Det er muligt, at komme ind på netop din problemstilling og at få individuel vejledning. 

Forløbet passer til dig uanset, om du er meget stressramt og sygemeldt eller om du gerne vil forebygge stress. 

Igennem 8 uger følger jeg dig og hjælper dig igennem, så du får det bedre. Du får teknikker og metoder, der passer dig og som du selv kan bruge efter forløbet, efter dine egne behov. Og du får lydfiler, som du kan bruge, så ofte du har brug for det.

Hvis du ikke har lyst til, at arbejde i en gruppe, så skulle du tage at prøve alligevel. 

Jeg møder ofte personer, der ikke har lyst til, at arbejde i en gruppe. Der er mange der føler sig sårbare overfor, at tale om det de har det svært med i livet lige nu. Og når man er stresset, kan man let føle sig mere skrøbelig eller sårbar end ellers. Alligevel er det, at være i en gruppe og have mulighed for at lytte til de andre, meget ofte det der bliver sagt har været godt, når forløbet er slut. Det er faktisk ret tit, at det de andre tager frem, er noget man selv kan relaterer til. Og muligheden for, at kunne læne sig lidt tilbage og lytte på de andre, de gange hvor man selv har mindre overskud, trækkes også frem som noget godt. På den måde, kan man få noget ud af det, selv om man ikke selv er ”på” hele tiden. Og specielt når man har stress, er det jo rart, ikke at skulle bruge så mange ressourcer hele tiden.

Samtidig har du en hel gruppes opbakning. Og der står et helt hold, der ved hvordan du har det. Det, at fortælle om, hvordan man har det – til en gruppe, der kan forstå det og relaterer til det, er en lettelse for mange. Der er virkelig mange, der ikke føler sig HELT forstået hjemme eller af andre. Og så kan bare de forventninger. føles som et kæmpe pres.

Derfor vil jeg opfordre dig til, at forsøge at give gruppen en chance. Jeg står for trygheden i gruppen og sørger for, at alle bliver møde, respekteret og forstået.  

Tilmeld dig NU og opnå rabat. 

Normalprisen for hele forløbet er kr. 5900.-.

Der er rigtig mange der oplever stresssymptomer i deres dagligdag, uden at få den nødvendige hjælp til at lave varige ændringer. Derfor tilbyder jeg en RABATPRIS, til alle på dette hold, så der er flere der kan komme i gang. Du har nu muligheden for, at tilmelde dig for kun kr. 4700.- for hele forløbet. Og mulighed for, at dele betalingen op.

Det er under 600 kr. pr. gang. Markant billigere end individuel terapi.

Der er begrænsede pladser og jeg kører med små hold på max 6-8 deltagere, hvor jeg hele tiden etablerer tryghed og tillid for alle deltagere.

Vil du være med? Eller har du spørgsmål? Kontakt mig, klik her.

Her er de datoer, du skal reserverer. 

Vi starter tirsdag den 6/8 kl 16.00 -18.00.

 • Tirsdag den 6/8 
 • Tirsdag den 13/8
 • Tirsdag den 20/8
 • Tirsdag den 27/8 
 • Tirsdag den 10/9 
 • Tirsdag den 17/9 
 • Tirsdag den 24/9 
 • Tirsdag den 1/10

ALLE 8 GANGE KL 16.00 – 18.00  

Hvem er din underviser? 

Charlotte er ejer at Terapi-Huset og har over 20 års erfaring med behandling og terapi af folks problemstillinger og en imponerende række af terapeutiske uddannelser bag sig. Charlotte har lavet alt fra familiebehandling  til hypnose og til terapi i grupper. I det daglige arbejder hun mest med individuelle terapier. Med alle de forskellige problemstillinger, der kan være fra person til person. Og så laver hun en masse parterapi. 

Charlotte har altid fingeren på pulsen i forhold til nyudvikling på hendes område og hun er altid selv i gang med en eller anden uddannelse som kommer hendes klienter til gode. Hun har således et kæmpe repertoire at trække på, når hun skal hjælpe klienter med at få det bedre. 

Charlotte brænder for den dynamik der er i grupper, om det er i et parforhold eller en gruppe. Hun har en gruppelederuddannelse bag sig, når hun arbejder med grupper i alle afskygninger.  

Charlotte er nytænkende og nyskabende og så elsker hun, at udfordre sig selv. Du kan være sikker på, at du er I de allerbedste hænder, når du indleder et samarbejde med Charlotte.